"..aku mahu jadi lebih baik walaupun tidak bisa padamkan kesalahan-kesalahan masa lalu.."~Aini Amirah
Amira :): Domino's Pizza ! =='

Friday, 1 July 2011

Domino's Pizza ! =='

Bila jujur... hatiku pedih. bila menipu, dapat dosa <-- haha, pepatah aku sendiri!!! hari nie hari yg penipu. hoho. oooppss, bukan kite menipu, kite jujur tahu! tak percaya tanya ibu kite. hari nie ibu tak masak so, ibu order delivery je kat Domino's Pizza. means, sebelum ibu g kerja tu ibu g lah order dulukan. biasa nya lepas order je ibu terus bayar, then rider tu datang rumah terus tanpa minta bayaran ape2 pon sebab dah bayar. tapi hari nie boleh pulak rider domino's tu mintak lagi duit RM 39.80 haha, kite pon yg lurus bendul nie pon bayar jelahh RM39.80 hoho, yg bangang nyaa boleh pulak dye tertinggal resit!! ibu balik keja je, dgn jujur nya aku tanya ibu, 'IBU, KENAPA TADI RIDER TU MINTAK LAGI RM39.80? IBU DAH BAYAR KE BELUM? (mulanya taknak bagi tahu ibu.) hah, ambik kau ibu mengamuk tak tentu pasal. kite pon diam jelah kan. ibu dah bengang, pergi balik domino's yg baru bukak dekat ngn sekolah tu. masa tu kite dah touching gila dgn ibu. *merajok. lepas tu dalam pukul 8.++pm tu ade lagi rider yg dtg hantar pizza. haish, kite dah fedup dgn rider2 domino's nie, suruh lah anis bukak kan pintu. rider nie pon satu mangkuk jugak, kite mintak resit dye cakap, kalau nak resit kena pergi ke restoran domino's lagi pon ibu pegi tadi tak mintak resit pon. itu jelaa, mulanya ingatkan ibu beli lagi rupanyaa saje je nak hantar lagi pizza sebab nk tutup kesalahan sendiri. pelik bebenor lah domino's nie. sebelum nie order McD rider tu siap tunjuk resit dgn makanan yg dia hantar lagi tu. takde mistake pon. kBYEE

p/s: lepas nie taknak makan domino's lagi *sakit hati!!

No comments:

Post a Comment