"..aku mahu jadi lebih baik walaupun tidak bisa padamkan kesalahan-kesalahan masa lalu.."~Aini Amirah
Amira :): STUPID DAY

Sunday, 26 June 2011

STUPID DAY

haish.. lama tak update blog yg tak sebarapa nie. kesihatan semakin pulih. sebelum nie badan rasa sengal2 disebab kan kawad kaki tu. masa berlatih punyalah bersemangat gilaa. masa betul2 hari kejohanan sukan tu kawad kaki semua hancur berterabur. haha... aku plak dah la bangun lewat bangun pukul 7pagi. ambik kau. kelam kabut gila. mandi pon sempat gosok gigi je. haha.. lepas tu tengok pukul 7.05pg tu gerak ibu suruh hantar pergi sekolah. ambik kau tak pasal2 kena marah. dalam hati tu memang touching la dgn ibu sebab ibu JARANG SEKALI nak marah2 ank2 nyaa. sebab tu lah kena marah sikit dah touching2 nie. sampai sekarang masih touching ngn ibu. lepas tu sampai sekolah nampak hajer then tiba2 je menangis depan hajer sebab kena marah ngn ibu. sebab hari bodoh nie laa. memang mood spoil gila lah. sampai je sekolah wahh, tema kawad kaki SUPERSONIC. best lah jgk. kena pakai topeng party tu. haha.. membantu jgk sebab org yg tengok aku tu tak perasan sape aku kan.masa nak naik padang tu nampak *ehem2 kat tepi surau. dye tak nampak kite. kite pon tengok dia hanya sekilas pandang jela sebab takde mood lepas kena marah ngn ibu. masa kawad kaki tu memang spoil gila lah. hentak kaki tak sama.. hancur. cuma masa jeritan 'JUARA' tu je semangat sikit. lepas kawad kaki kite takde mood nak join sukan tahunan nie. so, ape lagi balik lah rumah ikot pagar depan. hihi... itu je. cerita kali nie taklah menarik sangat. kBYEE

No comments:

Post a Comment