"..aku mahu jadi lebih baik walaupun tidak bisa padamkan kesalahan-kesalahan masa lalu.."~Aini Amirah
Amira :): SESERI....

Wednesday, 1 June 2011

SESERI....

yess... akhirnyaa dapat pon sekolah pilihan kite tahun 2012 tahun depan. iaitu, SESERI atau nama sebenarnya, Sekolah Menengah Sains Seri Puteri, Kuala Lumpur. sekolah idaman ku tahun depan. harap2 dapat masuh sekolah nie dengan hanie. Amin. semua orang nak sekolah yg terbaik kan? korang jgn lah jealous. ingat aku tak boleh ke sana ke? aku pon ade masa depan jugak. sekolah nie berasrama. sebenarnyaa memang nak sangat masuk asrama kat sekolah nie. yuran nyaa? ofcourse lah lebih tinggi dari sekolah biasa sebab berasrama kan. memang nak sangat masuk asrama. ajak hanie, ermm.. diaa taknak pulak. aku pon dah pening nak masuk asrama ke tak. kalau masuk asrama, nanti sape nak tengok2 kan ibu aku. mesti la aku sayang kan ibu. tapi kalau tak masuk asrama, sampai bila aku nak bergantung dengan family je? err...sekurang2 nya masuk asrama, aku lebih berdisiplin. aku boleh berdikari sendiri. hmm..nie lagi satu masalah yg masih belum selesai. dan yg buat kite risau tu, ermm..mcm mane nak masuk sekolah nie? boleh ke sekolah terbaik mcm nie terima student yg biasa2 mcm kite nie? markar sains pon selalu cukup2 makan je. kadang2 FAIL!! sakit hati je dibuatnyaa. ye memang kite jealous and sakit hati dengan orang yg markah dye paling tinggi dlm kelas kite tu. kite tak sukaa awak lah. awak musuh kite sekarang okayy? :) nanti kite akn tewas kan awak. awak tu cuma dapat C+ nanti kite boleh dapat A++. Doa kan kite agar dapat masuk sekolah nie yaa. Amin..:)

1 comment: