"..aku mahu jadi lebih baik walaupun tidak bisa padamkan kesalahan-kesalahan masa lalu.."~Aini Amirah
Amira :): And its all about me me me me me.... :)

Thursday, 2 June 2011

And its all about me me me me me.... :)

Assalamualaikum semua. kite disini nak begi serba sikit tentang diri kite sendiri. :) firstly nama kite cukup lah anda tahu sebagai amira. nama penuh kite tu tak payah tahu laa atau sape2 yg baca nie memang dah tahu kan. umur kite still 14thn. nak tunggu bulan ogos nanti kite masuk 15tahu. hee..:) kite anak kedua dari 4orang adik beradik. kite seorang yg tak banyak sosial(kecuali facebook!),pendiam,sometimes bising jugak. suka senyum,gelak,gila2 jugak,friendly,baik,COMEL(perasan kejap). kite sebagai rakyat malaysia memang suka makan, orang malaysia kan suka makan. mcm2 makananan ade. nama pon 1Malaysia kan... sukaa makan ape? mcm2 kite suke makan. tak kesah lah ape pon yg penting halal dan makanan tu tak terlalu PEDASS!! korang jgn lah nak kena kan aku makan makanan yg pedas2 yee, menangis aku nanti. suka makan seafood walaupun ade alergy sikit kena lah tahan menghadapi rasa gatal2 tu. haha..makan makan makan badan pon dah macam, err...-,-" *tahu2 jelahh. kite seorang yg low profile. pelajar yg biasa2 je, bukan lah pelajar yg cemerlang. kite suka berangan, awak? kite suka online,baca buku novel,and sometimes kalau rajin tu kite buat ulangkaji. :) okay thats all. Byee..*solat!

No comments:

Post a Comment