"..aku mahu jadi lebih baik walaupun tidak bisa padamkan kesalahan-kesalahan masa lalu.."~Aini Amirah
Amira :): Saya nak yang nie... :)

Friday, 3 June 2011

Saya nak yang nie... :)


ayah ibu, mira nak yang kat atas tu? hehe..berangan lah kau amira. bukan kau sorang je nak benda tu. semua orang nak. haihh...alagkah bagus nya kalau blackberry nie jatuh turunn dari langit. tapi kalau semua orang pakai blackberry mcm tak best la kan sebab tak boleh nak promote. ok nape kite pilih blackberry berbanding iPhone,or nokia c3 or nokia2 yg rupa dye mcm blackberry tu? cukup lah ibu dah ade android samsung galaxy tu. mula2 memang jakun2. bila dah lama2 tu bosan. benda tu besar. kite taknak besar2 tak boleh masuk pocket. hehe..lagi satu kite dah boring menghadap handphone yg menggunakan 'touch screen'. kena tekan2 skrin tu. nanti screen pon kotor and banyak kuman. mcm lah tangan kite nie bersih sangat kann. iPhone pulak? bagi kite handphone2 yg kena touch touch nie semua nyaa sama je. tak kira lah berapa ratus atau ribu ringgit. tetap guna touch screen dan kena jaga elok2. kenapa kite tak suka kan nokia yg serupa mcm blackberry tu? sebenarnyaa banyak nokia yg rupa nya mcm blackberry tu, tapi kite tak tahu ape nama dan jenis nya. yg kite tahu cuma c3 je. ok, cuba bandingkan c3 dgn blackberry tu? err, kalau aku bagi korang pilihan samaada c3 atau blackberry, mana korang nak? kite pon bosan dengan handphone mcm tu sebab ramai orang dah guna. kite bkn lah nak pandang rendah tengok handphone nokia c3 nie. sebab masa opah kite meninggal hari tu, hampir seluruh saudara mara kite gunakan nokia c3 atau nokia yg bersaudara mara dengan c3 tu. hehe..jealous la jugak, sebab bagi kite c3 nie comel tapi tak minat pulak. kite lebih suka blackberry sebab tengok keypad dye pon dah, MENGANCAM. tengok screen dye pon dah MENAWAN. tengok orang yg pegang blackberry pon dah JEALOUS. -,-" ayah pon kedekut bagi kite handphone yg, err...dah laa, kite bersyukur ade handphone.

No comments:

Post a Comment