"..aku mahu jadi lebih baik walaupun tidak bisa padamkan kesalahan-kesalahan masa lalu.."~Aini Amirah
Amira :): Ombak Rindu.. :)

Monday, 14 November 2011

Ombak Rindu.. :)

Adira :
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Hafiz :
Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Adira :
Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hafiz :
Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hafiz & Adira :
Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Hafiz:
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Adira:
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku


filem Ombak Rindu bakal ditayangkan! whoohoo.. 1 Disember 2011. mcm best je cite nie. sama jgk mcm cite Lagenda Budak Setan. penulis cite nie pun org yg sama kot. Ahadiat Akashah sedap kan nama dia? lagu ombak rindu pun besht. sedih je dgr. mcm lagu blog buruk nie. :) jom gi tengok! hihi.. (tunggu aku dapat gaji yg belum dapat nie! -,-) filem nie dibuat berdasarkan novel jugak. mana nak cari novel dia?!!!

hari tu ade lawatan sekolah dekat shah alam. pegi lawatan 4 musim dkt bukit cahaya. sebelum tu pegi Giant Batu Caves, makan domino's pizza. masa tu ade kucing hitam yg tak berdisiplin cakar aku. ape lah nasib ku. sakit lah! *takpe, sakit sikit di dunia je. belum lagi di akhirat. :) so, aku sorang je mula2 beli plaster. pegi beli plaster kat kedai mynewshub. masuk je kedai tu, ade lah sikit novel yg di susun kat rak kedai tu. tgk2 lah kejap ade novel ape. aku nampak novel ombak rindu. kulit die pun sama jgk mcm gambar yg di atas nie. nak beli tapi.... duit tak mengizin kan. -,- *tak cukup! haih.. takpe nnti aku cari buku tu kat popular atau mph. ok bye.. enjoy lagu blog nie! :)

No comments:

Post a Comment