"..aku mahu jadi lebih baik walaupun tidak bisa padamkan kesalahan-kesalahan masa lalu.."~Aini Amirah
Amira :): Greyson Chance Perfoming on AIM featuring Najwa Latif LIVE in Malaysia

Monday, 14 November 2011

Greyson Chance Perfoming on AIM featuring Najwa Latif LIVE in Malaysia



Greyson Chance! :D hihihi... entah nape tibe2 je aku TERsuke kat budak nie. *addicted! seriously lagu yg nie BEST! aku pon mcm org lain jgk.. lepas Justin Bieber, Greyson Chance pulak kan? sorry bro, wa tak minat langsung bieber tu. muka hensem mana pun wa tak cair pun. ini persembahan greyson chance ft. najwa latif masa kat AIM 2011 secara live. hmm.. maybe ramai yg jeles atau tak suke najwa latif duet dgn GC. ade yg ckp tak sesuai lah. suara die tak mantap pun. walaupun aku bkn peminat tegar najwa latif, biar lah die duet dgn GC. suara die ok pe comel je. kan? dah rezeki dia. cuba bagi org yg kutuk2 NL tu bagi nyanyi kat AIM buat performance secara live. confirm die pun mcm tikus. -,-

p/s: sebenar nye kite pun terlepas tgk AIM 2011. i mean, terlepas masa diorang duet le. sbb masa mula2 tu AIM nie bosan. so, melayan fb chat dgn fullhouse. =,=

No comments:

Post a Comment