"..aku mahu jadi lebih baik walaupun tidak bisa padamkan kesalahan-kesalahan masa lalu.."~Aini Amirah
Amira :)

Saturday, 15 October 2011

 
hahaaaha!!! XD encik fullhouse comel lahh. sekarang kite tahu awak suka ape. first... Sunsilk Malaysia. aku rasa dye pakai syampu sunsilk. lepas nie kite pun nak try sunsilk lah. :D second.. Muslim Ummah? alhamdulillah. hahaha..... yang ini sangat comell. encik fullhouse suka teletubies? alololo comel nyaa.. muka takde perasaan pun minat teletubies. XD kelakar lah dye nie. betul ke dye minat semua nie? atau pun dye saje2 je nak like... hehe. yang last sekali tu Dating. hmm... agak nya dye ade date dgn sape yee? hohoho... jangan2 ini punca nya dye tak sabor2 nak kawen! hahaha... XD





p/s: aku saje je nk conteng nama dye kat print screen tu. nanti bocor rahsia! cukup lah anda kenali dye sebagai full house je ok? :D

No comments:

Post a Comment