"..aku mahu jadi lebih baik walaupun tidak bisa padamkan kesalahan-kesalahan masa lalu.."~Aini Amirah
Amira :): Ibu........ :(

Saturday, 15 October 2011

Ibu........ :(

alhamdulillah ibu dgn nenek dah selamat sampai Europe. mesti diorang penat 17jam dlm flight. geram nyaa tak dapat ikot. yelah... kite bukan lah kaya mana pun kan. biarlah ibu pegi melancong. nanti sape2 yg nak bercuti ke luar negara tu, contact saya ok. bakal menjadi ajen pelancongan. :)

dah dua hari ibu takde kat rumah nie. sape tak sayang ibu kan. mesti lah rindu. :( risau la ape2 terjadi kat ibu dgn nenek. mira duduk rumah takde buat ape pun. menghitung hari je tunggu ibu balik. baca komen kat atas tu. 'mak ok je.tapi penuh dugaan tin menjaga mak.yaa Allah tabahkanlah hatiku ini.' ibu pegi dua org je dgn nenek. tapi secara berkumpulan dgn kawan2 yg join dgn syarikat travel agent tu laa. kesian ibu. nenek dah tua. kite org malaysia kan dah terbiasa dgn cuaca panas kat sini. kalau org muda pegi sana boleh lah tahan sejuk2 tu. nenek aku dah tua pun mesti ade yg tak kena duduk kat sana. kena pakai baju tebal2 lagi. semoga ibu dgn nenek selamat pergi dan pulang... :(

No comments:

Post a Comment