"..aku mahu jadi lebih baik walaupun tidak bisa padamkan kesalahan-kesalahan masa lalu.."~Aini Amirah
Amira :): Hana Tajima Simpson

Friday, 10 June 2011

Hana Tajima Simpson


ok..rasa nyaa ramai orang kenal dengan Hana Tajima. lebih2 lagi kaum wanita muslimah yg suka sangat dengan style hana tajima ni pakai shawl. sekarang memang ramai suka pakai shawl mcm ni. tapi tak lupa pula style yuna kan. dah banyak kali kite tengok kat youtube style ni. memang simple. sebenarnyaa senang je nak pakai shawl style hana tajima ni. kalau korang belajar betul2 lah. kite dah try pakai, tapi nampak SAKAI pulak. hihi..pakai style yg biasa2 mcm yuna tu pon belum mahir lagi dah try pakai mcm hana tajima pulak. haha..sebenarnyaa kite tak lah taksub sangat dgn style mcm ni. tapi nampak menarik. simple je.. ok, siapa hana tajima sebenarnyaa? yg kite tahu dia ni mixed la. ibu dye mat saleh, bapak dye org jepun. haha..hana tajima ni pereka fesyen. umur 23tahun. muda lagi, takkan tua kot. ok itu je yg aku tahu. nanti kite share video dia. Byee

No comments:

Post a Comment