"..aku mahu jadi lebih baik walaupun tidak bisa padamkan kesalahan-kesalahan masa lalu.."~Aini Amirah
Amira :): Dan Bila Esok.... :)

Monday, 6 June 2011

Dan Bila Esok.... :)

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
Masihkah ada ruang di dalam hatimu
Tuk cinta yang pernah kita miliki
Tuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
Masihkah ada waktu untuk mencinta dirimu
Tuk bisa menjagai hati ini
Tuk selama-lamanya

Mungkinkah esok kita kan bertemu kembali
Masihkah ada ruang di dalam hatiku
Untuk cinta yang pernah engkau miliki
Untuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
Masihkah ada ruang di dalam hatimu
Untuk cinta yang pernah kita miliki
Tuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
Masihkah ada waktu untuk mencinta dirimu
Untuk bisa menjagai hati ini
Tuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
Masihkah ada ruang di dalam hatimu
Untuk cinta yang pernah kita miliki ‘tuk selama-lamanya




wah wah wah.... nampak nya aku nie semakin jiwang! terima kasih atas ajaran daripada super duper honey bunny kite tu Hanie yg mengajar kite jadi jiwang! hohoho. tapi lagu nie jiwang ke? err.. tak tahu lah. ok ape motif aku letak lagu nie ka blog? lagu nie sentiasa mengingatkan aku nie kat seseorang. siapa tu? adalahh.. kite rindu sangat kat awk. dah bertahun kite tak jumpe kan kan? semalam dan hari nie kita jumpa awak kat office ibu. awk ikut mama awk pergi kerja jgk kan? kite pon. masa awk dtg tu, dalam hati kite, 'ya Allah kenapa lah mamat nie datang tanpa diduga' tak sangka pulak kite tengok awak. awak HOT. kite COOL. awak wujud, kite nie halimunan je. kite tengok gaya awak tadi pon asyik berkepit dengan phone je. texting dengan gf lah tu. dari semalam lagi awak texting je. takkan awak text dengan boys kot. semalam kite berkesempatan cakap dengan awak. itu pon kite yg mula dulu. haha..jangan harap dia tu nak berbual dengan aku. aku cuma suruh dye bagi handphone nie kat mak dye lah. haha...masa tu dah nak balik. ape kite cakap kat dye tahu? 'err..tolong bagi ni kat aunty suzie' dye pon cuma bagi isyarat je. mula2 kite nak bagi sendiri kat aunty suzie, tapi memandangkan dye dah memang ade kat depan bilik tu, aku pon tak tahu ape dye buat. kite terus suruh dye bagi handphone kat mak dye. hihi..masa tu hati ku dah BERBUNGA-BUNGA... kByee :)

p/s: lagu ini amat bermakna. :)

No comments:

Post a Comment