"..aku mahu jadi lebih baik walaupun tidak bisa padamkan kesalahan-kesalahan masa lalu.."~Aini Amirah
Amira :): Tasha & Syed Shamim - Mr. Saxobeat (Cover)

Monday, 6 February 2012

Tasha & Syed Shamim - Mr. Saxobeat (Cover)




asalamualaikum... post nie tak panjang pun. saya cuma nak share lagu nie. haha...baru je tahu pasal artis youtube kita yg baru nie. nama dia Tasha Manshahar. suara diaa...subahanallah. ini cuma cover je. kalau nak tengok lagu yg dia cipta sendiri tgk kat youtube. tapi saya lagi suka lagu cover je. hoho

p/s: lelaki main gitar tu muka hensem tapi tak reti tutup aurat ke? -,-

No comments:

Post a Comment