"..aku mahu jadi lebih baik walaupun tidak bisa padamkan kesalahan-kesalahan masa lalu.."~Aini Amirah
Amira :)

Friday, 4 November 2011

aku penat. aku sakit hati. aku sedih. aku hampir putus asa. aku nak berhenti kerja. aku taknak kerja makan gaji. aku nak jadi kuat. aku taknak menangis lagi. aku nak jadi 'big boss'. aku taknak kena buli. aku nak balas balik kat 'orang' yg buat aku hampir putus asa tu. tunggu lah kau. nanti aku bagi kau jadi cleaner tanpa gaji je kat kedai aku. kBYEE

p/s: mood sakit hati. -,-

2 comments:

  1. sabar dear..

    hiudp kita mmg mcm nie.. kita kena kuat dan pandai handle perkara yg berlaku disekeliling kita..

    cheer up ok? :)

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  2. terima kasih.. salam kenal juga. :)

    ReplyDelete