"..aku mahu jadi lebih baik walaupun tidak bisa padamkan kesalahan-kesalahan masa lalu.."~Aini Amirah
Amira :): :)

Thursday, 20 October 2011

:)

hari ini. dalam sejarah.... seronok? tak lah sangat. secubit kecewa, sesudu seronok. tak banyak sangat kan? hihi.. kita campurkan semuanya dan gaul sampai adunan sebati. jadi lah perasaan yg bercampur baur :D <--merepek je kau!

ok, kite sambung. fullhouse ckp nak hantar balik rumah. haa? mcm tak percaye je. tapi tak jadi. sebab dia ade kelas bio? hmm.. entah la. masa tu kite panggil fullhouse kat kelas dia. itu pon hajer suruh tonggari panggilkan. masa tu...................jantung ku berdegup dgn kencang nya tanpa henti. kalau henti, mati lah aku. mcm biasa aku baca buku. buku novel je pun. kalau buku teks, nampak sangat nk menipu. haha.. fulhouse. masa tu first time kite berselisih,. first time kite tengok awak secara dekat, first time kite tgk awak senyum dan........... first time kite dgr suara awak. masa tu kite rasa nak tergelak sebab dgr suara awak. haha. mcm yg saya cakap.. awak comel lahh hoho.. masa tu awak cakap dgn asma ngn hajer je. saya? pemalu.. saya diam je. itu dah jadi kebiasaan. sesiapa yg mengenali saya sudah tahu. saya agak pendiam dan pemalu. <-- pendiam lah sangat -,- awak berdiri sebelah saye. kenape? asma dgn hajer depan. kalau boleh nak je saya pegi kat asma ngn hajer. tapi takot.

dia cakap aku senyap je memanjang.. ye memang pun aku senyap sebab aku malu  masa tu. rase janggal sgt..
kenape lah aku diam je masa tu. kalau ade kekuatan, saya nak jugak tegur awak. cakap 'Hai' pun jadi lah. sekurang2 nya tak lah aku membisu. hmm.. kalau ade peluang, saya tegur awak okay. :D

misi saya : mencuri hati awak :D

2 comments: